Καλώς ορίσατε στο ενημερωτικό blog του Π. Τ. Κρήτης της Έ. Ε. Χ.
Σκοπός δημιουργίας του blog είναι
να λειτουργήσει ως ένα μέσο διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για θέματα Χημείας και όχι μόνο!
Περιμένουμε τις απόψεις σας τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας!

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Π. τ. Κρήτης
Επιμενίδου 19, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνο-fax : +30 - 2810 - 220 292
e-mail: eexkritis@yahoo.com
Site: www.eex-crete.gr
Αναζητείστε την ομάδα μας στο facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=295140294473

Ωράριο λειτουργίας της γραμματείας του Π.τ. Κρήτης:
Τετάρτη, Παρασκευή 18:00-21:00

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Κοπή Πίτας Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης Ένωση Ελλήνων Χημικών
Αγαπητοί συνάδελφοι

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης έχει την τιμή να σας καλέσει στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. στα γραφεία μας (Επιμενίδου 19), το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012, στις 18:30 το απόγευμα.

Το 2011 ήταν μια χρόνιά που το Π.Τ. προσπάθησε να υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις στα πλαίσια των κεντρικών του στόχων που δεν είναι άλλοι από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συναδέλφων χημικών, την ανάπτυξη της επιστήμης της Χημείας και της διδασκαλίας της αλλά και την ουσιαστική παρέμβαση στην κοινωνία σε θέματα που άπτονται της Χημείας.

Σε αυτή την λογική στόχος είναι και το 2012 να κινηθούμε εξίσου δραστήρια και αποτελεσματικά. Όσο και αν η ευρύτερη κατάσταση προβάλλει δύσκολη και γι ‘αυτή την χρονιά, πρέπει εκδηλώνοντας θετική διάθεση και προτάσσοντας την συλλογική δράση να δώσουμε την προσπάθεια μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν να βρεθούμε να ανταλλάξουμε κάποιες σκέψεις αλλά και να διασκεδάσουμε (όπως πολύ καλά ξέρουν οι χημικοί!!) με την παρουσία ζωντανής μουσικής για την οποία υπεύθυνοι θα είναι ο Νίκος ο Ξειδιανάκης στο αρμόνιο και ο Νίκος ο Δαμιανάκης στο μπουζούκι!

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί έπαινος στους μαθητές της θετικής κατεύθυνσης, της Β τάξης του Πειραματικού Λυκείου που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πειραμάτων χημείας «Ερευνώ και Ανακαλύπτω», όπου απέσπασαν το Γ βραβείο, αλλά συμμετείχαν και στην εκδήλωση της «Λότζια» με την παρουσίαση πειραμάτων στο ευρύ κοινό όπως επίσης και στον καθηγητή τους συνάδελφο Αντώνη Μαργαρίτη

Σας περιμένουμε


Με εκτίμηση για την ΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου