Καλώς ορίσατε στο ενημερωτικό blog του Π. Τ. Κρήτης της Έ. Ε. Χ.
Σκοπός δημιουργίας του blog είναι
να λειτουργήσει ως ένα μέσο διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για θέματα Χημείας και όχι μόνο!
Περιμένουμε τις απόψεις σας τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας!

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Π. τ. Κρήτης
Επιμενίδου 19, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνο-fax : +30 - 2810 - 220 292
e-mail: eexkritis@yahoo.com
Site: www.eex-crete.gr
Αναζητείστε την ομάδα μας στο facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=295140294473

Ωράριο λειτουργίας της γραμματείας του Π.τ. Κρήτης:
Τετάρτη, Παρασκευή 18:00-21:00

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Σεμινάρια Διδακτικής της Χημείας από το ΠΤ Κρήτης της ΕΕΧ σε συνεργασία με το Τμήμα Χημείας του Παν/μίου ΚρήτηςΤο Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ε.Ε.Χ. με την συνεργασία του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης προτίθεται να οργανώσει κύκλο Σεμιναρίων με θέμα τη «Διδακτική της Χημείας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».
Καθηγητές του Τμήματος Χημείας σε συνεργασία με καθηγητές Λυκείων θα προσεγγίζουν διδακτικά θέματα Χημείας που θα απευθύνονται σε καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε συναδέλφους Χημικούς της παράλληλης εκπαίδευσης αλλά και σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη διδακτική της Χημείας
 
 
 
 
 
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος, Επιμενίδου 19 – κτίριο Γενικού Χημείου και ώρα  18:00 με 20:00.

Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11-1-2014 στο οποίο  ο καθηγητής του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου, Μαργαρίτης Αντώνης θα παρουσιάσει μια διδακτική προσέγγιση του 5ου Κεφαλαίου της Χημείας της Γ΄ Λυκείου θετικής κατεύθυνσης  «Δομή των οργανικών ενώσεων – διπλός και τριπλός δεσμός-επαγωγικό φαινόμενο».   
Παράλληλα ο Καθηγητής κ. Στρατάκης Μανόλης μέλος ΔΕΠ του Τμήματος χημείας στον Τομέα της Οργανικής Χημείας, θα συζητήσει με τους συναδέλφους και θα εμβαθύνει σε θέματα χημικού δεσμού που προσεγγίζονται από τις θεωρίες «Δεσμού Σθένους», «Μοριακών Τροχιακών» καθώς και Υβριδισμού. 
Στα σεμινάρια είναι ευπροσδεκτοι και οι 4ετείς φοιτητές του Τμήματος Χημείας που ενδιαφέρονται σε θέματα διαδκτικής της Χημείας
Στο τέλος του κάθε Σεμιναρίου θα καθορίζονται από τους παρευρισκόμενους τόσο το θέμα όσο και οι εισηγητές του επόμενου. 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου