Καλώς ορίσατε στο ενημερωτικό blog του Π. Τ. Κρήτης της Έ. Ε. Χ.
Σκοπός δημιουργίας του blog είναι
να λειτουργήσει ως ένα μέσο διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για θέματα Χημείας και όχι μόνο!
Περιμένουμε τις απόψεις σας τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας!

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Π. τ. Κρήτης
Επιμενίδου 19, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνο-fax : +30 - 2810 - 220 292
e-mail: eexkritis@yahoo.com
Site: www.eex-crete.gr
Αναζητείστε την ομάδα μας στο facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=295140294473

Ωράριο λειτουργίας της γραμματείας του Π.τ. Κρήτης:
Τετάρτη, Παρασκευή 18:00-21:00

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

ΕΕΧ ΠΤ Κρήτης, εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι

θα θέλαμε να σας καλέσουμε στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του ΠΤ Κρήτης της ΕΕΧ η οποία θα γίνει την Κυριακή 30 Αυγούστου ώρα 5 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΤ Κρήτης.
Σε περίπτωση μη απαρτίας θα γίνει την επόμενη Κυριακή 6 Σεπτέμβρη την ΙΔΙΑ ώρα και στο ΙΔΙΟ μέρος.

Θέματα συνέλευσης
1. Απολογισμός δραστηριοτήτων τριετίας 2012-2015
2. Οικονομικός απολογισμός 1/1/2015 έως 31/8/2015
3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής


Αγαπητοί συνάδελφοι η ΕΕΧ αποτελεί επί της ουσίας μια εθελοντική κίνηση που στηρίζεται στην διάθεση του προσωπικού χρόνου ορισμένων συναδέλφων. Για να έχει αναβαθμισμένη λειτουργία είναι ανάγκη να συνεισφέρουν στις λειτουργίες τις περισσότεροι συνάδελφοι.
Στην Κρήτη προσπαθήσαμε τα τελευταία χρόνια να αναδείξουμε την παρουσία του συλλόγου μας, να ενισχύσουμε τις δράσεις του. Προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στους συναδέλφους, από νωρίς, από όντας ακόμη φοιτητές. Προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε έναν ζεστό χώρο, τα γραφεία μας, όπου πλέον είναι στην διάθεση των συναδέλφων για εκδηλώσεις, δράσεις και συναντήσεις για διάφορα θέματα.
Ανοίξαμε τις πόρτες της ΕΕΧ προς το Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο. Πλησιάσαμε τους συναδέλφους και σε άλλες πόλεις πέραν του Ηρακλείου. Τα Χανιά αποτελούν μια ένα σημείο με πολλούς σπουδαίους συναδέλφους, με τεράστιες δυνατότητες που είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα στηρίξουν δυναμικά την ΕΕΧ και θα λάβουν τη  σκυτάλη. Το Λασίθι προσφάτως έδωσε επίσης το στίγμα του. Αλλά και το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο έχει πλειάδα συναδέλφων που έχουν την δυνατότητα το κύρος αλλά πιστεύω και την διάθεση να αναδείξουν με την ενεργό συμμετοχή τους περαιτέρω την επιστημονική μας ένωση. Τέλος δεν παραγνωρίζω την συμμετοχή των συναδέλφων από τον ακαδημαϊκό και ερευνητικό χώρο οι οποίοι όποτε τους ζητήθηκε προσφέρθηκαν να στηρίξουν δραστηριότητες σε όλο το νησί.

Αυτό που αισθανόμαστε πραγματικά είναι όλη αυτή η κοινότητα των χημικών που πιστεύουμε τα τελευταία χρόνια κινήθηκε, στάθηκε δίπλα στην διοίκηση, συμμετείχε, στις γιορτές μας (1η Παρασκευή, πίτες), στα σεμινάρια (χρωματογραφίες ISO, τρόφιμα), στις εκδηλώσεις της Ββάθμιας (σεμινάρια, απονομές ΠΜΔΧ), στις εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό (πειράματα, καφενείο). Είρθε στα γραφεία μας, στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

Αυτή η κοινότητα που αποτελείται από πολλούς νέους χημικούς, χημικούς που ξέρουν πως το μέλλον τους είναι δύσκολο, που ξέρουν πως ο δικός τους αγώνας είναι που θα ανοίξει δρόμους στο αύριο. Αυτούς τους συναδέλφους, με την αγνότητα στην ψυχή τους, με το θάρρος της γνώμης τους, με τον ενθουσιασμό και την φαντασία, τους καλούμε να έρθουν και να λάβουν την σκυτάλη, να πάρουν την ΕΕΧ στα χέρια τους!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου